Hartverwarmende coaching

Jaaaa! Vanaf maandag 11 mei 2020 kun je weer bij mij terecht voor coaching! Natuurlijk ging de online-coaching door in deze Corona-tijd, maar misschien voel jij je net iets prettiger bij ‘in het echt’. Met 1,5 meter afstand natuurlijk, want ik wil niemand in gevaar brengen.

Bij mij kun je terecht voor:

 

      • STROMEN – coaching: dat het weer bij je gaat stromen. Ontdekken wie jij echt bent diep van binnen, wat jij nou wilt, wat je missie is, in contact met hart-hoofd-buik. Ik luister naar jou en jouw verhaal en samen bekijken we de mogelijke stappen op jouw weg naar…
      • AD(H)D – coaching: voor mensen met of zonder diagnose, die zich al die tijd zo hebben moeten aanpassen aan de wereld, dat ondergesneeuwd is geraakt: wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Wat werkt wel?

 

 

STROMEN – coaching:

Al een tijdje loop je rond met een vaag gevoel van ‘dit is het niet’. Je hebt het niet naar je zin op je werk. Je collega’s zijn misschien wel aardig, dat is het niet, maar… eigenlijk wil je iets anders. Maar wat? Je hebt geen idee. Met steeds meer ontevredenheid ga je naar je werk toe. Je komt moe thuis. Weer niks vandaag. Je begint zelfs tegen de volgende werkdag op te zien. Kortom: het stroomt niet!

Voor jou is het een gewone dag. Je wordt al moe als je alleen maar denkt aan alle dingen die je moet doen vandaag. Jij bent al blij als je ’s avonds heel even tijd voor je zelf hebt. Dat is echt niet vaak, want er moet op een dag zoveel gebeuren. Je zou het eigenlijk wel anders willen. Maar ja, hoe? Het stroomt niet bij je, het stormt!

Wanneer gaat het weer bij jou stromen? Als je goed in je vel zit, als je lekker bezig bent, als je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn. Als je het gevoel hebt dat je het goed voor elkaar hebt, dat het lekker loopt, dat je energie krijgt. Als body en mind samenwerken. Als je met je hart voelt dat wat je hoofd bedenkt een goed idee is en je vanuit je buik daadwerkelijk actie kunt ondernemen.

Maar we weten allemaal dat het niet altijd zo goed doorstroomt. Soms stokt het, zijn er problemen en loop je tegen dingen aan. Het leven in al zijn facetten staat bij je op de stoep. Onverwachte gebeurtenissen, dingen waar jij mee hebt te dealen. Of je hebt werk dat niet helemaal past bij je, loop je rond met een knagend gevoel van… is dit nou echt het goede voor mij? Of je loopt persoonlijk tegen dingen aan: je zit niet lekker in je vel, je hebt sluimerende overtuigingen die echt niet helpend zijn voor je, je hebt steeds maar zo’n naar gevoel van spanning, stress, angst, verdriet, boosheid, (vul maar in)… Kortom: het lukt je niet om je leven ten volle te leven. Je kunt er meer uithalen, maar hoe? Hoe zorg je ervoor dat het weer stroomt?

Zoals ik al zei: bij mij kunt je terecht voor warme aandacht en energiek enthousiasme. Door middel van verhalen en oefeningen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, zorg je er zelf voor dat het weer gaat stromen. Door modellen en theorie begrijpelijk erbij te betrekken, door te luisteren met een vriendelijk oor en door kritische vragen te stellen begeleid ik je richting de door jou zo gewenste situatie. Jezelf nog beter leren kennen. Inspireren en verbinden zijn daarbij de sleutelwoorden.

 

Geïnteresseerd in een STROMEN – coachingstraject? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Inschrijven

 


AD(H)D – coaching:

Heb je een AD(H)D – diagnose, of vermoed je AD(H)D bij jezelf? Vaak loop je dan al jaren tegen problemen aan. Je past niet in het plaatje van ‘de normale’ mensen, je voelt je misschien anders. Je hebt al jaren lang het gevoel gekregen dat je ‘het niet goed doet’, dat jouw manier van denken en doen ‘abnormaal’ is. Deze coaching is ook op maat gemaakt, helemaal op jou en jouw wensen aangepast. We kijken naar mogelijkheden en talenten. Krijg grip op je overactieve brein.

 

Geïnteresseerd in een AD(H)D – coachingstraject? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Inschrijven

 


Ervaringen van coachees:

Frederieck: “Judith heeft mij inzicht gegeven in mijn dromen, idealen en kwaliteiten. Hierdoor heb ik mijn sollicitatiebrief op een andere wijze geschreven. Judith stelt vragen waardoor ik mij een situatie kon voorstellen in mijn nieuwe baan. Mijn droom is inmiddels uitgekomen en ik kan mijn kwaliteiten bewuster inzetten!”

 

 Renske: “Ik had met Judith afgesproken omdat ik stappen wilde maken in mijn persoonlijke proces. ik was nieuwsgierig en vond het ook een beetje spannend. Maar Judith wist mij al snel gerust te stellen. Ze heeft veel uitgelegd, waardoor ik wist wat ik kon verwachten. En eigenlijk was het echt een superfijne ervaring! naast het “gewone coachen” heeft Judith mij laten ervaren hoe het is als je hoofd, hart en buik in verbinding komen te staan. ik vond het een heel unieke ervaring. Judith heeft een heel fijne stem en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik zat aan het eind van een sessie heel ontspannen op de bank en ging ook zo naar huis. Ik had weer een stap gezet in mijn eigen proces. iets waar ik lang op kan teren. Bedankt Judith!”

 

Annemiek: “Hoofd, hart, buik. Je ‘binnenste zijn’. In een turbulente periode in mijn leven was de mBIT-coaching van Judith zéér waardevol. zij leerde me door middel van ademhalingstechnieken en een goede geleide, weer tot de essentie van mijn zijn komen, die ik even was kwijtgeraakt door de hectiek van het leven. Hoe fijn is het als je echt weer de verbinding met jezelf kan maken. Geen zweverig gedoe. Het is to the point, tot je kern komen en vanuit daar weer verder gaan in kracht en vertrouwen. Dát is wat mBIT-coaching van Judith voor mij gedaan heeft.” 


 

Een coachingstraject vindt plaats op basis van een van te voren afgesproken uurtarief, plus BTW en eventueel reiskosten en -tijd.