Judith van Kampen

Mijn naam is Judith van Kampen.

Ik ben betrouwbaar, betrokken, energiek, enthousiast en authentiek.

Na mijn studie Nederlands aan de Universiteit van Leiden ben ik gaan werken als eerstegraads docent Nederlands. Na een dertienjarige, veelzijdige carrière in het voortgezet onderwijs als docent Nederlands, docent levensbeschouwing, teamleider, mentor, dyslexiecoach, op verschillende scholen, heb ik in 2013 besloten om te stoppen als docent, om me volledig te kunnen focussen op mijn droom: training en coaching van volwassenen en jongeren. Daarnaast ben ik ook getrouwd en ik ben de moeder van drie prachtige kinderen.

Ik heb me in de afgelopen jaren geschoold in NLP, Oplossingsgericht Werk, Systemisch Werk en in mBIT. Ik ben sinds juni 2016 internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Ik verzorg trainingen Effectieve Communicatie, onder andere voor docenten werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs. Daarnaast verzorg ik trainingen voor NLP DOEN! Dat is een bedrijf dat ik samen met Eveline van der Horst heb opgezet, om mensen NLP meer te doen integreren in hun leven. Sinds november 2017 ben ik gecertificeerd mBIT Coach. In de individuele coaching maak ik dus ook gebruik van mBraining en mBIT.

 

Het is mijn missie om – in verbinding met hart hoofd, buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, er te zijn voor anderen, te luisteren, te coachen, te trainen, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid.

 

En omdat mijn hart ook bij het onderwijs ligt, mijn speciale missie: Door open en kwetsbaar te zijn, hoop ik dat er nog veel meer openheid en transparantie in de wereld van het onderwijs zal komen, aan alle kanten, bij alle betrokkenen. Zodat de wereld van onderwijs en opvoeding (nog) mooier wordt: dat leerkrachten, ouders en kinderen lekker in hun vel zitten en helemaal tot hun recht komen, dat alle talenten gezien worden, dat ieder zich helemaal voluit kan ontplooien, overal. Dat ieder zich kan ontwikkelen tot de mens die hij of zij in zich heeft.

 

Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven.