Stromen trainingen

In mijn leven heb ik vele trainingen gevolgd, van allerlei soorten en maten. Vaak waren het inspirerende trainingen, maar er zijn ook een heel aantal minder inspirerende trainingen bij. Wat maakt een training voor jou nou waardevol? Wat spreekt aan, wat blijft hangen? Waar wil je meer van?

 

 

In mijn trainingen ben jij belangrijk. Daarom zijn mijn trainingen ook op maat gemaakt. Mijn trainingen kenmerken zich door: afwisselende werkvormen en oefeningen, creativiteit, body & mind, verhalen, modellen & theorie, begrijpelijk en op de praktijk gericht. Met warme aandacht voor jou en/of je organisatie sta ik voor je klaar. Kernwoorden: verbinden, inspireren, jezelf en je organisatie nog beter leren kennen.

 

 

Al jaren droom ik van een training. Een zelfontwikkelde training, helemaal vol met alle dingen waar ik goed in ben, waardoor ik geïnspireerd raak, waar mijn hart van overstroomt als ik er alleen al aan denk. Met muziek, met tekenen en schilderen, met ademhalingsoefeningen en meditatie, met met elkaar lachen, elkaar inspireren, met gave oefeningen waar je echt iets uit kunt halen voor in je dagelijks leven. Met ruimte voor verdriet, verlies, eenzaamheid… met ruimte voor liefde, verbinding met jezelf en met elkaar, voor geluk en wijsheid.

Al jaren droom ik daarvan: “Later…” kon ik nog wel eens mijmeren. Maar, nu weet ik het zeker en voel ik in mijn hart en buik dat ik er klaar voor ben. Later is NU! Dus vandaar introduceer ik:

 

STROMEN: huiskamerworkshops en inspiratiedagen. Het zal je opleveren: jezelf beter leren kennen, verbinden met jezelf en met anderen, vele facetten en talenten in jezelf aanspreken. En dus: lekkerder in je vel. Het kan weer bij je stromen.

Binnenkort maak ik meer bekend over precieze data en invulling.