ADD Coaching

Je kunt bij mij speciaal ook terecht voor ADD Coaching in Noordwijk. Ik vind het belangrijk om ADD apart te noemen, omdat ADHD veel meer aandacht krijgt. ADD of Attention Deficit Disorder is ‘de stille versie van ADHD’. Bij ADD verdwijnt iemand als het ware in zijn hoofd, lijkt dus van buiten heel rustig maar is het van binnen niet. Misschien is het ook wel daarom dat ADD niet zo gauw wordt opgemerkt. Het verschil tussen ADHD en ADD is namelijk vooral dat die drukte in je hoofd bij ADHD ook voor anderen zichtbaar is in gedrag (onhandig, druk, snel gedrag) en bij ADD niet.

 

ADD Coaching in NoordwijkADD Coaching in Noordwijk:

Op school werd je vroeger vaak gezien als ‘rustig’ of ‘dromerig’. Er stond wellicht op je rapport ‘dat je je beter moest concentreren’ of dat er ‘meer in zit dan je laat zien’. Tja. Deze ADD coaching in Noordwijk is voor al die mensen die zich zo hebben moeten aanpassen aan de wereld, dat ondergesneeuwd is geraakt: wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Wat werkt wel? Vaak loop je al jaren tegen problemen aan: je past niet in het plaatje van ‘de normale mensen’, je voelt je misschien anders. Je hebt al jaren lang het gevoel gekregen dat je ‘het niet goed doet’, dat jouw manier van denken en doen ‘abnormaal’ is. Deze ADD Coaching in Noordwijk is op maat gemaakt, helemaal op jou en jouw wensen aangepast. We kijken naar mogelijkheden en talenten. Krijg grip op je overactieve brein.

 

Jongeren met een ADD-diagnose (en hun ouder(s)/verzorger(s)):

Vaak gaat het thuis nog wel goed. Maar op school… komt je kind helemaal niet goed tot zijn of haar recht. Je kind heeft zich maar aan te passen aan de regels van de school, terwijl er – hoewel goed bedoeld – weinig, onvoldoende of verkeerde aandacht is voor jouw kind. Ik ben ervan overtuigd dat scholen het juiste willen en het beste willen. Ik heb als ADHD-coach en ADD-coach (en als ouder van een kind met ADD; als oud-docent) net even een andere kijk op AD(H)D. Met behulp van enkele simpele methoden en technieken kan ik inzicht bieden in Wat Werkt Wel? Ook deze ADD coaching in Noordwijk is op maat gemaakt. Indien jullie dat willen kunnen we contact opnemen met school, met de mentor of de ortho-pedagoog.

 

Docenten met leerlingen met ADHD of ADD:

Voor alle docenten die worstelen met leerlingen met een ADD- of ADHD-diagnose. Hoe kun je goed met hen omgaan? Vaak doen we dat op gevoel, want zoveel aandacht wordt er in de lerarenopleidingen vaak niet aan besteed, helaas. Er is op school vaak wel een standaard ‘plan van aanpak bij ADHD’, maar… die ene leerling… voor hem lijkt het dan net niet te werken! Hoe zorg je er nu voor dat ook de leerlingen met een ADHD- of ADD-diagnose goed tot hun recht komen?

 


 

Geïnteresseerd in een ADD – coachingstraject? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Inschrijven

 


 

Info-avond in Noordwijk over ADHD en ADD: een andere kijk

Of kom langs op de informatie-avond, speciaal voor ouders met kinderen met ADD of ADHD. Een avond speciaal georganiseerd voor jullie, in samenwerking met Bewust Bollenstreek. Dat is op donderdagavond 1 oktober 2020. Inloop vanaf 19:30 uur. De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 21:30 uur. Ik zal daar e.e.a. vertellen over mijn visie op AD(H)D, over mijn andere kijk. En daarnaast is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen. Van harte welkom!

Schrijf je in op de website van Bewust Bollenstreek!


 

Inloopspreekuur Bewust Bollenstreek

Van harte welkom ook op het inloopspreekuur van Bewust Bollenstreek. Loop vrijblijvend even langs, op woensdagochtend 7 oktober 2020, tussen 9 en 10:30 uur, in ontmoetingsruimte van Bewust Bollenstreek aan het Lindeplein 6, te Noordwijk. Ik zal daar aanwezig zijn om met je kennis te maken en ik ben er voor je om al je vragen te beantwoorden.

 


 

Een coachingstraject vindt plaats op basis van een van te voren afgesproken uurtarief, plus BTW en eventueel reiskosten en -tijd.