ADHD-coaching

Ja! Je kunt nog steeds bij mij terecht voor o.a. ADHD coaching in Noordwijk! De meeste coaching doe ik momenteel online, in deze Corona-tijd, wat prima gaat. Maar misschien voel jij je net iets prettiger bij ‘in het echt’? Ik bied je ook de mogelijkheid om buiten al wandelend ons gesprek te hebben, met 1,5 meter afstand natuurlijk. Dat werkt ook goed….       Voor wie is deze ADHD Coaching in Noordwijk?

ADHD-coaching-in-Noordwijk

Volwassenen met of zonder ADHD diagnose:

Voor mensen die zich al die tijd zo hebben moeten aanpassen aan de wereld, dat ondergesneeuwd is geraakt: wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Wat werkt wel? Vaak loop je al jaren tegen problemen aan: je past niet in het plaatje van ‘de normale mensen’, je voelt je misschien anders. Je hebt al jaren lang het gevoel gekregen dat je ‘het niet goed doet’, dat jouw manier van denken en doen ‘abnormaal’ is. Deze ADHD coaching in Noordwijk is op maat gemaakt, helemaal op jou en jouw wensen aangepast. We kijken naar mogelijkheden en talenten. Krijg grip op je overactieve brein.

 

Jongeren met een ADHD-diagnose (en hun ouder(s)/verzorger(s)):

Vaak gaat het thuis nog wel goed. Maar op school… komt je kind helemaal niet goed tot zijn of haar recht. Je kind heeft zich maar aan te passen aan de regels van de school, terwijl er – hoewel goed bedoeld – weinig, onvoldoende of verkeerde aandacht is voor jouw kind. Ik ben ervan overtuigd dat scholen het juiste willen en het beste willen. Ik heb als ADHD-coach en ADD-coach (en als ouder van een kind met ADD; als oud-docent) net even een andere kijk op AD(H)D. Met behulp van enkele simpele methoden en technieken kan ik inzicht bieden in Wat Werkt Wel? Ook deze ADHD coaching in Noordwijk is op maat gemaakt. Indien jullie dat willen kunnen we contact opnemen met school, met de mentor of de ortho-pedagoog.

 

Docenten met leerlingen met ADHD of ADD:

Voor alle docenten die worstelen met leerlingen met een ADD- of ADHD-diagnose. Hoe kun je goed met hen omgaan? Vaak doen we dat op gevoel, want zoveel aandacht wordt er in de lerarenopleidingen vaak niet aan besteed, helaas. Er is op school vaak wel een standaard ‘plan van aanpak bij ADHD’, maar… die ene leerling… voor hem lijkt het dan net niet te werken! Hoe zorg je er nu voor dat ook de leerlingen met een ADHD- of ADD-diagnose goed tot hun recht komen?

 


 

Geïnteresseerd in een AD(H)D – coachingstraject? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Inschrijven

 


 

Info-avond in Noordwijk over ADHD en ADD: een andere kijk

Of kom langs op de informatie-avond, speciaal voor ouders met kinderen met ADD of ADHD. Een avond speciaal georganiseerd voor jullie, in samenwerking met Bewust Bollenstreek. Dat is op donderdagavond 1 oktober 2020. Inloop vanaf 19:30 uur. De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 21:30 uur. Ik zal daar e.e.a. vertellen over mijn visie op AD(H)D, over mijn andere kijk. En daarnaast is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen. Van harte welkom!

Schrijf je in op de website van Bewust Bollenstreek!


 

Inloopspreekuur Bewust Bollenstreek

Van harte welkom ook op het inloopspreekuur van Bewust Bollenstreek. Loop vrijblijvend even langs, op woensdagochtend 7 oktober 2020, tussen 9 en 10:30 uur, in ontmoetingsruimte van Bewust Bollenstreek aan het Lindeplein 6, te Noordwijk. Ik zal daar aanwezig zijn om met je kennis te maken en ik ben er voor je om al je vragen te beantwoorden.

 


 

Een coachingstraject vindt plaats op basis van een van te voren afgesproken uurtarief, plus BTW en eventueel reiskosten en -tijd.