JIJ MOET KIEZEN!

21 juli 2020

KIEZEN! – “Judith, je moet kiezen voor een niche! Als je een specifieke doelgroep kiest, dan kun je veel beter en gerichter aan de slag!” Veel mensen zeggen me dat. En ik was het tot voor kort wel met ze eens. Het zou ook handiger zijn, dacht ik, maar ja… het lukt me niet. Ik vind het een, net zo leuk en belangrijk als het ander. Ik word van zoveel dingen onwijs enthousiast! En laat dat nu ook gewoon mijn KRACHT zijn!

 

Voor al die mensen, al die doelgroepen:

 

STROMEN:

Voor al die mensen die in hun dagelijks leven niet goed tot hun recht komen, op hun werk, in hun relatie, persoonlijk. Je voelt dat er iets mist, maar wat? Je wilt jezelf leren kennen, lekkerder in je vel zitten, je wilt van die blokkades af, bewustere keuzes maken, je verbinden met jezelf en anderen, met lichaam en geest. Helemaal. Hart – Hoofd – Buik. Ja, dat het weer gaat #stromen.

 

ADHD en ADD:

Voor al die jongeren en volwassenen met (of zonder) diagnose ADD of ADHD. Met volle hoofden. Je past je vrijwel je hele leven al aan, aan ‘hoe het hoort’. Met alle negatieve gevolgen voor jou en jouw lijf. Spanning, eenzaamheid of angst of wat dan ook is zonder dat jij het wilt in jouw leven verweven. Maar: kom jij zelf wel tot je recht? Wat zijn je kwaliteiten, je talenten? Jezelf ontdekken: Wat Werkt Wel?

 

NLP DOEN!:

NLP opfrissen en herhalen, verdiepen en meer integreren in je leven. Voor al die mensen die een NLP-opleiding gedaan hebben, maar bij wie het toch een beetje verwatert. Hoe houd je het bij? Hoe zat het ook al weer met ankeren, taal, strategieën? NLP in het NU! toepassen.

 

ONDERWIJS:

En dan heb ik het nog niet eens over mijn linkje met het onderwijs. Onderwijs zit in mijn hart! Hoe zorgen we ervoor dat ALLE leerlingen tot hun recht komen? Dat je gewoon mag zijn wie je bent. Dat we in het onderwijs werken met oplossingen, vanuit kwaliteiten en talenten de motivatie bij leerlingen aanwakkeren. Dat uiteindelijk iedereen lekker in zijn vel zit: leerlingen en hun docenten! En de ouders natuurlijk. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

 

Met mijzelf als verbindende factor. Met mijn voorliefde voor VERHALEN VERTELLEN….

Ik ZIE jou helder, ik zie wie je bent, wat er speelt. Ik LUISTER naar je, onvoorwaardelijk. Ik VOEL wat er is bij jou, bij mij. Ik WEET er – als het nodig is – praktische en hanteerbare modellen en technieken bij te halen. Ik BEN er voor JOU! Met mijzelf en mijn verhalen die verbinden.

 

DAAR KIES IK VOOR!

 

Waar kies jij voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*