Wat werkt wel?

11 september 2020

Wat werkt wel?DAAR GAAT HIJ – Na acht jaar lang lessen leren van bevlogen leerkrachten volgens een vast programma en een vaste structuur. Acht jaar lang traditioneel onderwijs. Acht jaar lang leren Hoe Het Hoort. En iedere keer ervaren: eigenlijk wil ik het anders, werkt het anders voor mij. Maar toch: stil zijn, let op, concentreer je en werk nou eens door!

En nu… laat hij het traditionele helemaal los. Want onze zoon heeft gekozen voor een school waarin zijn eigen talenten, kwaliteiten en interesses het uitgangspunt zijn. Het Agora Leiden: alles wat er op de wereld het onderzoeken, ontwikkelen of maken waard is, mag hij nemen als vertrekpunt. Op zoek naar: wie ben ik en wat wil ik? Wat Werkt er Wel voor mij?

Van HHH naar WWW. Dat is voor mijn zoon, maar zeker ook voor mij super-belangrijk in het leven. Dat je als mens leert zien, luisteren, voelen waar je je hebt aangepast aan Hoe Het Hoort, waar dat erg wringt, waar dat soms persoonlijke schade oplevert en heeft opgeleverd. Hoe je als mens kunt leren: Wat Werkt Wel voor mij? Hoe het leven dan ineens een stuk leuker, fijner, prettiger voor je is. Dat je meer ruimte hebt. Dat er een keuze is. Dat jij een keuze hebt.

En dat is dan weer een van mijn eigen DRIJFVEREN om te doen wat ik doe: mensen coachen van HHH naar WWW.
Ik ben jouw ADD en ADHD coach in Noordwijk en ik help al diegenen die niet lekker in hun vel zitten, dat het weer gaat STROMEN! Bel 0619979101 voor een gratis intake of stuur een bericht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*