mBIT

mBIT… wat is dat?

mBit is een verbluffend simpele, maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid. Met behulp de ademhalingstechnieken van mBIT, daag ik je uit om een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Heb je…

  • moeite om je dromen te verwezenlijken?
  • moeite met het maken van keuzes?
  • het gevoel dat er iets ontbreekt?
  • een vol hoofd? Last van piekeren, malen?
  • gevoelens van stress?

Kom meer in verbinding met je eigen intuïtie en wijsheid. Kom in verbinding met de wijsheid van je hart en je buik.

Schrijf je in voor een kennismakingssessie! In ongeveer vijf kwartier laat ik je kennismaken en ervaren hoe de helende hartademhaling en de verbinding met jouw hoofd, hart en buik voor jou werkt. Welkom!

Inschrijven

 

mBIT staat voor: multiple Brain Integration Techniques. Dit is ontwikkeld door Grant Soosalu en Marvin Oka (zie ook hun boek: mBRAINING. Using your multiple brains to do cool stuff.) mBIT gaat uit van de nieuwste ontwikkelingen in de neurologische wetenschap: iedereen heeft een brein in zijn hoofd, hart en buik. Op basis van de nieuwste inzichten in de neuro-wetenschap en gebruik makend van NLP, hebben Grant en Marvin een techniek ontwikkeld om de drie breinen in balans te brengen en in te zetten voor Wijsheid en succes.

In november 2017 heb ik me gecertificeerd tot mBIT Coach. Ik heb een training gevolgd bij Wilbert Molenaar, die mBRAINING en mBIT in Nederland verspreidt. Sinds november 2017 kun je nu dus ook bij mij terecht voor mBIT-coaching. Nieuwsgierig geworden en/of interesse? Neem contact met me op. Welkom!

 

Ervaringen van cliënten:

Annemiek: “Hoofd, hart, buik. Je ‘binnenste zijn’. In een turbulente periode in mijn leven was de mBIT-coaching van Judith zéér waardevol. zij leerde me door middel van ademhalingstechnieken en een goede geleide, weer tot de essentie van mijn zijn komen, die ik even was kwijtgeraakt door de hectiek van het leven. Hoe fijn is het als je echt weer de verbinding met jezelf kan maken. Geen zweverig gedoe. Het is to the point, tot je kern komen en vanuit daar weer verder gaan in kracht en vertrouwen. Dát is wat mBIT-coaching van Judith voor mij gedaan heeft.” 

Wei: “Breathing exercises allow my entire heart, brain, and body to work better together. Breathing training also helps me metabolize negative energy. I like this coaching. Also like Judith. It is easy to be with her, she has been a good guide to me. Very appropriate course. I have a good release of the pressure of the past. Through this course, I also learned to talk to my heart and learn to make my brain quieter. I have completely broken the sadness and anger of the past and the difficulties I experienced.”

Renske: “Ik had met Judith afgesproken omdat ik stappen wilde maken in mijn persoonlijke proces. ik was nieuwsgierig naar wat de mBit-coaching precies inhield, en vond het ook een beetje spannend. Maar Judith wist mij al snel gerust te stellen. Ze heeft veel uitgelegd, waardoor ik wist wat ik kon verwachten. En eigenlijk was het echt een superfijne ervaring! naast het “gewone coachen” heeft Judith mij laten ervaren hoe het is als je hoofd, hart en buik in verbinding komen te staan. ik vond het een heel unieke ervaring. Judith heeft een heel fijne stem en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik zat aan het eind van de sessie heel ontspannen op de bank en ging ook zo naar huis. Ik had weer een stap gezet in mijn eigen proces. iets waar ik lang op kan teren. Bedankt Judith!”

Hedwig: “Het mBit-proces dat ik met behulp van Judith heb ondergaan, was erg mooi om te doen. Een heel zinvolle ervaring om te luisteren naar hoofd, hart en buik!”

 

Lees ook mijn blog over mBIT:  …in het wit van de stilte…