Niet lekker in je vel?

Niet lekker in je vel? Kom je niet echt toe aan jezelf of heb je het gevoel dat je niet helemaal tot je recht komt? Misschien denk je dat je (nog) meer uit je leven zou kunnen halen. De dagen rijgen zich aaneen, jij doet wat er van je verwacht wordt. Maar het stroomt niet echt.  Zou je het daar wel eens over willen hebben met gelijkgestemden?

 

Weer lekker in je vel!

Want: ken je dat gevoel, dat je de hele wereld aan kan? Dat je je hart voelt zingen? Dat gevoel dat alles stroomt! Als ik echt doe waarvan mijn hart gaat zingen, dan zet ik AL mijn kennis, kwaliteiten en creativiteit in en dit heb ik bij elkaar gebracht in STROMEN.

 

Ik verzorg STROMEN- dagworkshops en STROMEN- coachingstrajecten:

STROMEN – Dagworkshop

Kom je mee stromen bij de dagworkshop? Het zal je opleveren: jezelf beter leren kennen, verbinden met jezelf en met anderen, vele facetten en talenten in jezelf aanspreken. En dus: lekkerder in je vel. Het kan weer bij je stromen.

Er komt van alles langs: muziek, meditatie, verhalen, hartademhaling, tekenen en schilderen, met elkaar huilen, met elkaar lachen, elkaar inspireren, met gave oefeningen waar je echt iets uit kunt halen voor in je dagelijks leven. Met ruimte voor verdriet, verlies, eenzaamheid… met ruimte voor liefde, verbinding met jezelf en met elkaar, voor geluk en wijsheid. Ontdekken en stilstaan: waarvan ga jij stromen?

Wanneer? Deze gave workshop zal plaatsvinden op zaterdag 10 juli 2021

Hoe laat? Vanaf 9:30 uur ben je welkom. De dag zal duren van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Waar? In Herberg De Liefde, de mooie ontmoetingsruimte van Angela Maria en Bewust Bollenstreek, aan het Lindeplein 6, te Noordwijk-Binnen.

 

 

STROMEN – Coaching

Stromen CoachingSTROMEN – coaching: dat het weer bij je gaat stromen. Ontdekken wie jij echt bent diep van binnen, wat jij nou wilt, wat je missie is, in contact met hart-hoofd-buik. Ik luister naar jou en jouw verhaal en samen bekijken we de mogelijke stappen op jouw weg naar… (vul maar in!)

niet lekker in je vel:

Al een tijdje loop je rond met een vaag gevoel van ‘dit is het niet’. Je hebt het niet naar je zin op je werk. Je collega’s zijn misschien wel aardig, dat is het niet, maar… eigenlijk wil je iets anders. Maar wat? Je hebt geen idee. Met steeds meer ontevredenheid ga je naar je werk toe. Je komt moe thuis. Weer niks vandaag. Je begint zelfs tegen de volgende werkdag op te zien. Kortom: het stroomt niet!

Voor jou is het een gewone dag. Je wordt al moe als je alleen maar denkt aan alle dingen die je moet doen vandaag. Jij bent al blij als je ’s avonds heel even tijd voor je zelf hebt. Dat is echt niet vaak, want er moet op een dag zoveel gebeuren. Je zou het eigenlijk wel anders willen. Maar ja, hoe? Het stroomt niet bij je, het stormt!

Stromen Coaching

je energie gaat weer stromen!

Wanneer gaat het weer bij jou stromen? Als je lekker in je vel zit, als je goed bezig bent, als je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn. Als je het gevoel hebt dat je het goed voor elkaar hebt, dat het lekker loopt, dat je energie krijgt. Als body en mind samenwerken. Als je met je hart voelt dat wat je hoofd bedenkt een goed idee is en je vanuit je buik daadwerkelijk actie kunt ondernemen.

maar… hoe?

Maar we weten allemaal dat het niet altijd zo goed doorstroomt. Soms stokt het, zijn er problemen en loop je tegen dingen aan. Het leven in al zijn facetten staat bij je op de stoep. Onverwachte gebeurtenissen, dingen waar jij mee hebt te dealen. Of je hebt werk dat niet helemaal past bij je, loop je rond met een knagend gevoel van… is dit nou echt het goede voor mij? Of je loopt persoonlijk tegen dingen aan: je zit niet lekker in je vel, je hebt sluimerende overtuigingen die echt niet helpend zijn voor je, je hebt steeds maar zo’n naar gevoel van spanning, stress, angst, verdriet, boosheid, (vul maar in)… Kortom: het lukt je niet om je leven ten volle te leven. Je kunt er meer uithalen, maar hoe? Hoe zorg je ervoor dat het weer stroomt?

Zoals ik al zei: bij mij kunt je terecht voor warme aandacht en energiek enthousiasme. Door middel van verhalen en oefeningen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, zorg je er zelf voor dat het weer gaat stromen. Door modellen en theorie begrijpelijk erbij te betrekken, door te luisteren met een vriendelijk oor en door kritische vragen te stellen begeleid ik je richting de door jou zo gewenste situatie. Jezelf nog beter leren kennen. Inspireren en verbinden zijn daarbij de sleutelwoorden.

 


 

Geïnteresseerd in een STROMEN – coachingstraject? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Inschrijven