Niet lekker in je vel?

Niet lekker in je vel? Kom je niet echt toe aan jezelf of heb je het gevoel dat je niet helemaal tot je recht komt? Misschien denk je dat je (nog) meer uit je leven zou kunnen halen. De dagen rijgen zich aaneen, jij doet wat er van je verwacht wordt. Maar het stroomt niet echt.  Zou je het daar wel eens over willen hebben met gelijkgestemden?

 

Weer lekker in je vel!

Want: ken je dat gevoel, dat je de hele wereld aan kan? Dat je je hart voelt zingen? Dat gevoel dat alles stroomt! Als ik echt doe waarvan mijn hart gaat zingen, dan zet ik AL mijn kennis, kwaliteiten en creativiteit in en dit heb ik bij elkaar gebracht in Hart, Licht en Leven. 

 

Ik verzorg dag-workshops en coachingstrajecten:

Combi-Workshop Stembevrijding en Familie-opstellingen

Kom je meedoen met deze try-out? Op vrijdag 5 november gaan Mette Lappöhn en ik mijn nieuwe ruimte inwijden met een workshop Familie-opstellingen & Stembevrijding: hoe we ons in het dagelijks leven gedragen hebben we aangeleerd in ons gezin van herkomst. Daar zijn we dus onlosmakelijk mee verbonden. Door met elkaar onze stem te laten horen ontstaat er verbinding. In verbinding met anderen je stem te laten klinken geeft ruimte om eens iets anders te doen dan je altijd deed.

Wat een vrijheid zou dat geven? Ben je nieuwsgierig hoe dit voor jou zou uitpakken? Welkom! Geef je op bij mij: 06 199 79 101

Wanneer? Deze gave workshop zal plaatsvinden op vrijdag 5 november 2021

Hoe laat? Vanaf 9:30 uur ben je welkom. De dag zal duren van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Waar? In mijn nieuwe ruimte aan de Hoogwakersbosstraat 12, te Noordwijk-Zee. Het is in het oude DPO-gebouw, op de eerste verdieping.

Kosten? Omdat het een try-out is, kost deze workshop maar €65. Inclusief koffie/thee/koek/fruit en een salade. Gelieve zelf je eigen lunch mee te nemen.

 

 

Hart, Licht en Leven – Coaching

Stromen CoachingCoaching: dat het weer bij je gaat stromen. Ontdekken wie jij echt bent diep van binnen, wat jij nou wilt, wat je missie is, in contact met hart-hoofd-buik. Ik luister naar jou en jouw verhaal en samen bekijken we de mogelijke stappen op jouw weg naar… (vul maar in!)

niet lekker in je vel:

Al een tijdje loop je rond met een vaag gevoel van ‘dit is het niet’. Je hebt het niet naar je zin op je werk. Je collega’s zijn misschien wel aardig, dat is het niet, maar… eigenlijk wil je iets anders. Maar wat? Je hebt geen idee. Met steeds meer ontevredenheid ga je naar je werk toe. Je komt moe thuis. Weer niks vandaag. Je begint zelfs tegen de volgende werkdag op te zien. Kortom: het stroomt niet!

Voor jou is het een gewone dag. Je wordt al moe als je alleen maar denkt aan alle dingen die je moet doen vandaag. Jij bent al blij als je ’s avonds heel even tijd voor je zelf hebt. Dat is echt niet vaak, want er moet op een dag zoveel gebeuren. Je zou het eigenlijk wel anders willen. Maar ja, hoe? Het stroomt niet bij je, het stormt!

Stromen Coaching

je energie gaat weer stromen!

Wanneer gaat het weer bij jou stromen? Als je lekker in je vel zit, als je goed bezig bent, als je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn. Als je het gevoel hebt dat je het goed voor elkaar hebt, dat het lekker loopt, dat je energie krijgt. Als body en mind samenwerken. Als je met je hart voelt dat wat je hoofd bedenkt een goed idee is en je vanuit je buik daadwerkelijk actie kunt ondernemen.

maar… hoe?

Maar we weten allemaal dat het niet altijd zo goed doorstroomt. Soms stokt het, zijn er problemen en loop je tegen dingen aan. Het leven in al zijn facetten staat bij je op de stoep. Onverwachte gebeurtenissen, dingen waar jij mee hebt te dealen. Of je hebt werk dat niet helemaal past bij je, loop je rond met een knagend gevoel van… is dit nou echt het goede voor mij? Of je loopt persoonlijk tegen dingen aan: je zit niet lekker in je vel, je hebt sluimerende overtuigingen die echt niet helpend zijn voor je, je hebt steeds maar zo’n naar gevoel van spanning, stress, angst, verdriet, boosheid, (vul maar in)… Kortom: het lukt je niet om je leven ten volle te leven. Je kunt er meer uithalen, maar hoe? Hoe zorg je ervoor dat het weer stroomt?

Zoals ik al zei: bij mij kunt je terecht voor warme aandacht en energiek enthousiasme. Door middel van verhalen en oefeningen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, zorg je er zelf voor dat het weer gaat stromen. Door modellen en theorie begrijpelijk erbij te betrekken, door te luisteren met een vriendelijk oor en door kritische vragen te stellen begeleid ik je richting de door jou zo gewenste situatie. Jezelf nog beter leren kennen. Inspireren en verbinden zijn daarbij de sleutelwoorden.

 


 

Geïnteresseerd in een Coachingstraject? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Inschrijven