NLP DOEN!

Kenia: “Ik ben in aanraking gekomen met NLP DOEN! omdat ik al een poosje niets met NLP had gedaan. Ik kreeg een onrustig gevoel, omdat ik het gevoel had stil te staan. Na een korte telefonische intake met Judith besloot ik mij in te schrijven. De avonden heb ik als zeer leerzaam ervaren. De behandelde stof is een verdieping op hetgeen ik al wist en nieuwe interventies heb ik geleerd. Judith en Eveline zijn zeer deskundige NLP-trainers. Gedurende de bijeenkomsten heb ik nieuwe, warme, gezellige en inspirerende mensen mogen ontmoeten met ieder een uniek verhaal. Ik ben trots dat ik onderdeel mocht zijn van deze groep.”

Mark: “Een mooie opfrissing. Judith van Kampen en Eveline van der Horst geven je ook nieuwe technieken, die je direct kunt gebruiken!” 

Annemiek: “Leuke, leerzame en praktische cursus, waar veel openheid in de groep was. Dit bracht me tot nieuwe inzichten en dat NLP voor mij weer is gaan stromen!”

Cursist: “Op zoek naar nog meer verdieping op NLP-thema’s zorgt NLPDOEN! naar praktisch toepasbare, nieuwe en aanvullende inzichten.”

 

 

NLPDOEN! is er voor mensen die hun NLP-vaardigheden willen opfrissen. Die het leuk vinden om NLP-stof te herhalen, te verdiepen, te oefenen. Die zin hebben om met gelijkgestemden samen te werken, samen oefeningen te doen, samen aan nieuwe of oude doelen te werken, onder leiding van een bekwame, gecertificeerde NLP-trainer.

We bieden aan:

NLP DOEN! Integratie en Verdieping: Een tracject van tien avonden, verspreid over een jaar.

NLPDOEN! THEMA-dagen: Los te volgen dagen, rondom een thema.

 

Inschrijven