Judith van Kampen

ADD en ADHD Coach

Ik ben Judith van Kampen en ik ben jouw ADD en ADHD Coach, te Noordwijk. Maar ik ben nog meer:

ADD en ADHD Coach

  • Niet lekker in je vel? Ik laat je STROMEN
  • NLP trainer en coach
  • Docent Nederlands
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Hartverwarmend en inspirerend

Mijn naam is Judith van Kampen. Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn bedrijf. Wie ben ik dan, wie is nou Judith? Zelf zou ik niet hoog van de toren blazen, want bescheidenheid past bij me. Mensen die door mij gecoacht worden, of in mijn training hebben gezeten, zeggen vaak over mij ‘dat ik zo’n prettige, warme stem heb’. Ze voelen zich gauw veilig en vertrouwd bij me, en dat vind ik ook belangrijk. Ik ben betrokken bij jou en jouw vragen of problemen, ik heb een luisterend oor en zie de dingen helder. Daarnaast vinden mensen me ook energiek, enthousiast en authentiek.

Na mijn studie Nederlands aan de Universiteit van Leiden ben ik gaan werken als eerstegraads docent Nederlands. Na een dertienjarige, veelzijdige carrière in het voortgezet onderwijs als docent Nederlands, docent levensbeschouwing, teamleider, mentor, dyslexiecoach, op verschillende scholen, heb ik in 2013 besloten om te stoppen als docent, om me volledig te kunnen focussen op mijn droom: training en coaching van volwassenen en jongeren. Zo is het gekomen dat ik nu (onder andere) ADD en ADHD Coach ben. Daarnaast ben ik ook getrouwd en ik ben de moeder van drie prachtige kinderen.

Ik heb me in de afgelopen jaren geschoold in ADHD en ADD – coaching, NLP, Oplossingsgericht Werk, Systemisch Werk en in mBIT. Ik ben sinds juni 2016 internationaal gecertificeerd NLP-trainer en sinds november 2017 ben ik gecertificeerd mBIT Coach.

Wil je me alvast wat beter leren kennen op een andere manier? Beluister dan dit interview: in september 2020 heeft Angela Roelen van Bewust Bollenstreek mij geïnterviewd!

 

ADD en ADHD Coach:

Je kunt bij mij terecht voor AD(H)D-coachingstrajecten. Ik coach jongeren en volwassenen met of zonder een AD(H)D-diagnose: mensen met volle hoofden, zo zeg ik wel eens. Of: net even anders bedraad. Een vol hoofd, vol prikkels: ook ik heb zo’n hoofd en heb daarmee om leren gaan. Het mooie is dat ik ook moeder ben van een kind met ADD en omdat ik ook als leraar in het voortgezet onderwijs heb gewerkt, ken ik de vele mogelijkheden en moeilijkheden die ADHD en ADD met zich meebrengen. Daarom kan ik jou of je kind goed begeleiden. Daarin is soms de samenwerking gewenst met school. Ik verzorg ook wel eens workshops voor docenten rondom dit onderwerp. Uitgangspunt bij mijn begeleiding is om de talenten en kwaliteiten te ontdekken en te versterken. Met plezier bekijken: hoe zit ik in elkaar en wat werkt wel?

 

STROMEN

Ken je dat gevoel? Dat je de hele wereld aan kan? Dat je je hart voelt zingen? Dat gevoel dat alles stroomt! Als ik het voel stromen, ja dan ben ik simpelweg gelukkig. Als ik echt doe waarvan mijn hart gaat zingen, dan zet ik AL mijn kwaliteiten en vaardigheden in, alle kennis die ik in de loop der jaren heb vergaard, maar ook mijn voorliefde voor creatieve dingen (schrijven, schilderen, tekenen). Dit heb ik allemaal bij elkaar gebracht in STROMEN. Ik verzorg dagworkshops STROMEN en ook kun je terecht voor STROMEN-coachingstrajecten. Waarbij er van alles langs komt: verhalen, hartademhaling, tekenen en schilderen, rondom jouw eigen naam, jouw eigen ik, jouw eigen verhaal in verbinding met de mensen om je heen. Ontdekken en stilstaan: waarvan ga jij stromen?

 

NLP

Daarnaast ben ik in het jaar 2020-2021 hoofdassistent voor de Eerste Verdieping in Delft. Ik assisteer daar trainingen en dagen rondom NLP, NLP Practitioners en Body & Mind. Superleuk en leerzaam! Daarnaast verzorg ik zelf ook NLP-trainingen voor NLP DOEN! Dat is een bedrijf dat ik samen met Eveline van der Horst heb opgezet, om mensen met een NLP-opleiding NLP meer te doen integreren in hun leven.

 

MISSIE

Het is mijn missie om – in verbinding met hart hoofd, buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, er te zijn voor anderen, te luisteren, te coachen, te trainen, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid.

 

En omdat mijn hart ook bij het onderwijs ligt, mijn speciale missie: Door open en kwetsbaar te zijn, hoop ik dat er nog veel meer openheid en transparantie in de wereld van het onderwijs zal komen, aan alle kanten, bij alle betrokkenen. Zodat de wereld van onderwijs en opvoeding (nog) mooier wordt: dat leerkrachten, ouders en kinderen lekker in hun vel zitten en helemaal tot hun recht komen, dat alle talenten gezien worden, dat ieder zich helemaal voluit kan ontplooien, overal. Dat ieder zich kan ontwikkelen tot de mens die hij of zij in zich heeft.

 

Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven.