Judith van Kampen

ADD en ADHD Coach

Ik ben Judith van Kampen en ik ben jouw ADD en ADHD Coach, te Noordwijk. Maar ik ben nog meer:

ADD en ADHD Coach

  • Niet lekker in je vel? Ik laat je STROMEN
  • Van Hart tot Hart – ontmoetingen
  • NLP trainer en coach
  • Docent Nederlands
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Hartverwarmend en inspirerend

 

“Ik wil mensen raken in hun hart!”

Als ik dat nu zeg, kan ik voelen in mijn eigen hart hoe belangrijk dat is voor mij.

Voelen: lange tijd heb ik me voor ‘voelen’ afgesloten. Ik groeide op als een gevoelig meisje, in een liefdevol gezin. Maar het leven leerde me: het maakt niet uit hoe je je voelt, gewoon doorzetten! Ik werd heel goed in me aanpassen aan hoe het hoort, me aanpassen aan de regels. Ik werd een heel gehoorzaam en keurig, lief meisje, dat vluchtte in haar veilige hoofd-kwartier. Pas jaren later, als volwassene, leerde ik weer voelen, leerde ik weer mijn hoofd te verbinden met mijn lijf. Dat was niet altijd makkelijk: boosheid, verdriet, angst… het kwam allemaal langs. Maar vervolgens ook mildheid, vreugde, liefde, vertrouwen. Door de schaduwkanten van het leven en van mezelf te omarmen, ging het weer schitteren, bruisen, stromen. Het leven is de moeite waard!

Na mijn studie aan de universiteit van Leiden ben ik gaan werken als docent Nederlands. Werken met jongeren vond ik fantastisch, maar de regels, de hokjes, het ‘hoe het hoort’… ik voelde dat ik als mens meer kon en meer wilde betekenen voor anderen. Ik ben me gaan verdiepen in NLP en Systemisch Werk en ik deed allerlei opleidingen. Nu werk ik als coach en trainer! Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van drie leuke kinderen. Nadat een van hen een ADD-diagnose kreeg, ben ik me meer en meer gaan toeleggen op ADHD en ADD. Ik kan nu nog meer voelen hoe belangrijk het is dat je als kind en als mens helemaal tot je recht komt! Ondanks welke diagnose dan ook. Wie ben jij als mens? Wat werkt er voor jou, wat past bij jou?!

Mensen voelen zich gauw veilig en vertrouwd bij me, en dat vind ik ook belangrijk. Ik ben betrokken bij jou en jouw vragen of problemen, ik heb een luisterend oor en zie de dingen helder. Daarnaast vinden mensen me ook energiek, enthousiast en authentiek. Ik vertel graag verhalen en laat jou andere kanten ontdekken van jezelf. Ik heb de ruimte en de rust om met je de diepte in te gaan, maar ook om te bekijken hoe we dat weer concreet kunnen maken.

Stef Bos zingt het zo mooi: “De schepen in de ochtend vertrekken naar de zee. Blijven we hier achter, of gaan we met ze mee?” Als jij twijfelt, op weg wil gaan, in jouw eigen schip… Als je al vertrokken bent, maar je hebt geen idee meer waar je heen moet… Ik wil je nabij zijn en samen met jou ontdekken wat er nodig is om in te stappen, of welke richting er voor jou past.

Judith van Kampen

Om mij, Judith, te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: info@vankampentrainingencoaching.nl of bel naar: 06 199 79 101 of neem contact op via de website! 

Opleidingen

Ik heb me in de afgelopen jaren geschoold in ADHD en ADD – coaching, NLP, Oplossingsgericht Werk, Systemisch Werk en in mBIT. Ik ben sinds juni 2016 internationaal gecertificeerd NLP-trainer, sinds november 2017 ben ik gecertificeerd mBIT Coach en natuurlijk ben ik inmiddels ook gecertificeerd AD(H)D Coach. Dit laatste heb ik behaald bij ADHD Nederland, alwaar ik ook als coach aan verbonden ben.

 

Van Hart tot Hart

Ontmoetingen van Hart tot Hart. Heb je daar ook zo’n behoefte aan? Sinds 25 april 2021 bied ik speciale Van Hart tot Hart – ontmoetingen aan. Stromen en stralen. Wat is jouw verhaal? Verkennend en verdiepend. Ik neem de tijd voor jou, voor echt warm contact van hart tot hart. Al wandelend, tekenend, schrijvend, breiend… Voor alle vrouwen die zo toe zijn aan verbinden van hart tot hart.

 

ADD en ADHD Coach

Je kunt bij mij terecht voor AD(H)D-coachingstrajecten. Ik coach jongeren en volwassenen met of zonder een AD(H)D-diagnose: mensen met volle hoofden, zo zeg ik wel eens. Of: net even anders bedraad. Een vol hoofd, vol prikkels: ook ik heb zo’n hoofd en heb daarmee om leren gaan. Het mooie is dat ik ook moeder ben van een kind met ADD en omdat ik ook als leraar in het voortgezet onderwijs heb gewerkt, ken ik de vele mogelijkheden en moeilijkheden die ADHD en ADD met zich meebrengen. Daarom kan ik jou of je kind goed begeleiden. Daarin is soms de samenwerking gewenst met school. Ik verzorg ook wel eens workshops voor docenten rondom dit onderwerp. Uitgangspunt bij mijn begeleiding is om de talenten en kwaliteiten te ontdekken en te versterken. Met plezier bekijken: hoe zit ik in elkaar en wat werkt wel?

 

STROMEN

Ken je dat gevoel? Dat je de hele wereld aan kan? Dat je je hart voelt zingen? Dat gevoel dat alles stroomt! Als ik het voel stromen, ja dan ben ik simpelweg gelukkig. Als ik echt doe waarvan mijn hart gaat zingen, dan zet ik AL mijn kwaliteiten en vaardigheden in, alle kennis die ik in de loop der jaren heb vergaard, maar ook mijn voorliefde voor creatieve dingen (schrijven, schilderen, tekenen). Dit heb ik allemaal bij elkaar gebracht in STROMEN. Ik verzorg dagworkshops STROMEN en ook kun je terecht voor STROMEN-coachingstrajecten. Waarbij er van alles langs komt: verhalen, hartademhaling, tekenen en schilderen, rondom jouw eigen naam, jouw eigen ik, jouw eigen verhaal in verbinding met de mensen om je heen. Ontdekken en stilstaan: waarvan ga jij stromen?

 

NLP

Daarnaast ben ik in het jaar 2020-2021 hoofdassistent voor de Eerste Verdieping in Delft. Ik assisteer daar als assistent-trainer trainingen en dagen rondom NLP, NLP Practitioners en Body & Mind. Superleuk en leerzaam! Daarnaast verzorg ik zelf ook NLP-trainingen en workshops over NLP. Neem contact op voor een op maat gemaakte training voor jou, jouw bedrijf of school.

 

MISSIE

Het is mijn missie om – in verbinding met hart hoofd, buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, er te zijn voor anderen, te luisteren, te coachen, te trainen, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid.

 

En omdat mijn hart ook bij het onderwijs ligt, mijn speciale missie: Door open en kwetsbaar te zijn, hoop ik dat er nog veel meer openheid en transparantie in de wereld van het onderwijs zal komen, aan alle kanten, bij alle betrokkenen. Zodat de wereld van onderwijs en opvoeding (nog) mooier wordt: dat leerkrachten, ouders en kinderen lekker in hun vel zitten en helemaal tot hun recht komen, dat alle talenten gezien worden, dat ieder zich helemaal voluit kan ontplooien, overal. Dat ieder zich kan ontwikkelen tot de mens die hij of zij in zich heeft.

 

“Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven.”