Anderen over Van Kampen Training en Coaching

Reactie van collega-trainer/coach Mirjam Draijer, die ik een middag heb gecoacht (januari 2019):

Mirjam Draijer: “Fijn om een middag met Judith te kunnen werken. Het was voor mij een mooie aanvulling op de NLP-technieken die ik vanuit mijn werk ken. Judith werkt vol aandacht en legt goed uit hoe het in zijn werk gaat. Voor mij een verrijking op de kennis die ik al had. Bedankt!”

Enkele reacties van coachees (winter/voorjaar 2018):

Annemiek: “Hoofd, hart, buik. Je ‘binnenste zijn’. In een turbulente periode in mijn leven was de mBIT-coaching van Judith zéér waardevol. zij leerde me door middel van ademhalingstechnieken en een goede geleide, weer tot de essentie van mijn zijn komen, die ik even was kwijtgeraakt door de hectiek van het leven. Hoe fijn is het als je echt weer de verbinding met jezelf kan maken. Geen zweverig gedoe. Het is to the point, tot je kern komen en vanuit daar weer verder gaan in kracht en vertrouwen. Dát is wat mBIT-coaching van Judith voor mij gedaan heeft.”

Renske: “Ik had met Judith afgesproken omdat ik stappen wilde maken in mijn persoonlijke proces. ik was nieuwsgierig naar wat de mBit-coaching precies inhield, en vond het ook een beetje spannend. Maar Judith wist mij al snel gerust te stellen. Ze heeft veel uitgelegd, waardoor ik wist wat ik kon verwachten. En eigenlijk was het echt een superfijne ervaring! naast het “gewone coachen” heeft Judith mij laten ervaren hoe het is als je hoofd, hart en buik in verbinding komen te staan. ik vond het een heel unieke ervaring. Judith heeft een heel fijne stem en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik zat aan het eind van de sessie heel ontspannen op de bank en ging ook zo naar huis. Ik had weer een stap gezet in mijn eigen proces. iets waar ik lang op kan teren. Bedankt Judith!”

Hedwig: “Het mBit-proces dat ik met behulp van Judith heb ondergaan, was erg mooi om te doen. Een heel zinvolle ervaring om te luisteren naar hoofd, hart en buik!”

Frederieck: “Judith heeft mij inzicht gegeven in mijn dromen, idealen en kwaliteiten. Hierdoor heb ik mijn sollicitatiebrief op een andere wijze geschreven. Judith stelt vragen waardoor ik mij een situatie kon voorstellen in mijn nieuwe baan. Mijn droom is inmiddels uitgekomen en ik kan mijn kwaliteiten bewuster inzetten!”

Enkele reacties van de bezoekers van de workshop Het helende Verhaal op 15 april 2015:

“Een inspirerende avond, die je bewust maakt van de verhalen over je eigen leven en die je met elkaar mag delen.”

” ’t Smaakt naar meer?! Bedankt voor je inspirerende avond!”

“In anderhalf uur kan je geraakt worden door een verhaal van iemand en kan jijzelf iemand raken door jouw verhaal!”

“Inspirerende bron van verhalen die aanzet tot reflectie en… actie.”

“Inspirerend, veilig, boeiend!”

“Dank je wel voor deze mooie avond. Vooral je warme verhaal over je jeugd deed me veel.”

“De workshop Het helende Verhaal geeft me een andere kijk op wat verhalen met je doen. Bijzonder.”

Enkele reacties van de bezoekers van de Balansworkshop op 2 februari 2015:

“Enthousiasme. Combi theorie en oefeningen, altijd goed. Bewustwording waar je wel of geen invloed op hebt.”

“Een Brok Positieve Energie!”

“Verhelderend!”

“Even een avond stilstaan bij je eigen leven en er op een afstand naar kijken… wat kan er anders waardoor je je wat rustiger zal voelen.”

“Leuke, afwisselende werkvormen!”

“In een avond in balans. Mooie workshop, Judith!”

Enkele reacties van de medewerkers van De Baak (te Noordwijk), bij de Balansworkshop voor ‘Vrienden van De Baak’, op 15 september 2014:

“Enthousiast. Laagdrempelig.”

“Verhelderend! Praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Leuk, herkenbaar, inspirerend.”

“In een workshop van 1,5 uur meer inzicht gekregen in: hoe krijg ik minder stress op bepaalde momenten van de dag. Leuke,  hands on voorbeelden. Lekker praktisch! Ideaal dus!”

“Leuke, ontspannen workshop, wel fijn aan het werk gezet en meteen inzichten opgedaan!”

“Een trigger om eens kritisch naar mijn dagindeling te kijken.”

“Inspirerende bijeenkomst! Meteen met mijn doel aan de slag.”

Enkele reacties van de bezoekers van de Balansworkshop op 9 september 2014:

“De introductieavond van de Balanstraining was inspirerend. Judith vertelt vol energie en passie. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Volgens mij zouden veel mensen hier baat bij hebben. Gewoon doen!”

“Ontspannen en zeer welkome vrouw. Ik voelde mij direct op mijn gemak.”

“Leuke, interactieve avond, met leerzame punten en inzichten. Kijken, luisteren en voelen op een andere manier. Ook het uitwisselen van ervaringen en tips met anderen is een aanwinst.”

“Leuk! Inspirerend om meteen ook met anderen in gesprek te gaan. Dit levert bruikbare ideeën op om zelf uit te proberen.”

Martine Caspers-Salman: “Van harte aanbevolen! Judith van Kampen is een bevlogen en praktische vrouw, die je zeker weten verder helpt!”