Van hart tot hart

Ontmoetingen ♥ van hart tot hart ♥

Stromen en stralen

Jouw diepste verlangen

Van hart tot hart

Wat is voor jou echt belangrijk?

van hart tot hart

Wat is jouw verhaal?

Verkennend en verdiepend

Wat houdt jou ten diepste bezig?

Wat is wezenlijk in jouw leven?

Warme echte aandacht

Donker en Licht

Stromen

Jij staat centraal

Ontdek jouw nieuwe verhaal

 

Wat gaan we doen?

Twee uur lang sta jij centraal, jouw leven, jouw verlangen. Warme, echte aandacht, twee uur lang. Zonder dat ik iets wil oplossen voor je. Wel: verkennend en nieuwsgierig, buiten de hokjes en de kaders. Aandacht voor het wezenlijke, echt contact. Je laten raken door elkaar.

Met in mijn rugzak: allerhande coachvaardigheden, oefeningen, meditaties, spel, creatieve dingen als schrijven of tekenen, verhalen, muziek, zingen… En: een lekker bakkie thee of koffie met wat lekkers! Twee uur lang helemaal de tijd voor jou! Even stilstaan bij het NU, bij hoe het is, bij hoe je het zou willen. En misschien wel, als dat bij je past: hoe kun je dat concreet maken.

 

Van Hart tot Hart – wandeling

Trek je wandelschoenen aan, we gaan op pad! Twee uur lang wandelen we in de Noordwijkse duinen en op het strand. Dan weer even stilstaan, dan weer wandelend. En tussendoor even een bakkie. Misschien neem ik wel mijn vlieger mee, of ik begeleid je door middel van een labyrint, of… Ik laat me inspireren door jou!

 

Van Hart tot Hart

– al tekenend aan tafel:

Je bent ook welkom bij mij aan tafel! Ik heb allerlei tekenmaterialen liggen en we gaan samen al tekenend in gesprek. Jij staat centraal. Aandacht voor jouw wezenlijke ik, jouw verlangen, jouw verhaal, jouw leven.

– al schrijvend aan tafel:

Je bent ook welkom bij mij aan tafel, ook als tekenen niet zo bij je past. Misschien heb je wel iets met schrijven. Jouw eigen schrijfsels. Laat je maar verrassen hoe jij die diepe laag in je onbewuste kunt raken, als je loskomt van het moeten, de spellingregels, de grammatica. Als alles mag en alles kan… En de punt van je pen raakt het papier… Ik schrijf mee, geef korte opdrachtjes, we lezen elkaar onze schrijfsels voor en er ontspint zich als vanzelf een mooi gesprek, met jou als middelpunt.

– op de bank:

Gewoon lekker op de bank, met wat lekkers en een bakkie. Misschien neem je wel je brei- of haakwerk mee, daar ben ik zelf ook dol op. Twee uur lang de tijd voor jou, voor wat jou bezighoudt. Nieuwsgierig nieuwe wegen en nieuwe paden verkennend. Warme echte aandacht.

 

De kosten

  • Deze bijzondere van hart tot hart – ontmoeting duurt 2 uur.
  • Jij staat centraal, we verkennen samen jouw verhaal en jouw verlangen.
  • Deze speciale manier van coachen kost jou €195 (BTW vrij).
  • Meld je je aan in april of mei 2021? Ter ere van mijn verjaardag op 19 mei, bied ik deze ontmoetingen aan voor €150 (BTW vrij)

 

Welkom!

Geef me een belletje of stuur een appje:

06 199 79 101

of schrijf je in:

Inschrijven