Visie

Mijn visie: ieder mens is uniek. Ieder mens heeft een keur aan eigenschappen en talenten. De oplossing voor problemen draagt eenieder vaak zelf bij zich, de vraag is: hoe kom je die te weten? Mensen hebben onbewust veel meer in zich dan ze soms zelf denken. Door inzicht te krijgen in de onbewuste processen, krijg je meer grip op werk, je privé, je leven.

Het is mijn missie om – in verbinding met hart hoofd, buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, er te zijn voor anderen, te luisteren, te coachen, te trainen, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid.

En omdat mijn hart ook bij het onderwijs ligt, mijn speciale missie: Door open en kwetsbaar te zijn, hoop ik dat er nog veel meer openheid en transparantie in de wereld van het onderwijs zal komen, aan alle kanten, bij alle betrokkenen. Zodat de wereld van onderwijs en opvoeding (nog) mooier wordt: dat leerkrachten, ouders en kinderen lekker in hun vel zitten en helemaal tot hun recht komen, dat alle talenten gezien worden, dat ieder zich helemaal voluit kan ontplooien, overal. Dat ieder zich kan ontwikkelen tot de mens die hij of zij in zich heeft.